VICTOR NORDIS

GENRE: RAP/HIP-HOP

Victor Nordis on nuori 15-vuotias rap-tuottajalupaus, joka toimi jo hyvin nuorena musiikin parissa.

Victor kiinnostui yhdeksänvuotiaana nousevasta trap-soundista. Hän vietti suurimman osan ajastaan biittien ääressä ja 14 vuotta täytettyään jo lähestyi oma-aloitteisesti artisteja sosiaalisen median kautta.

Nykyisin Victor osallistuu tuottamisen lisäksi biisien lauluosuuksiin.

Klangi.fi -sivusto kirjoitti Victor Nordiksestä seuraavasti:

"Vasta 15-vuotias Victor Nordis herätti huomiota toukokuussa julkaisemallaan singlellä LAURI, jonka hän purkitti Chrizayn ja Diisonin kanssa. Koripallopelaaja Lauri Markkaselle omistettu bängeri nosti uuden lupauksen kertoheitolla yhdeksi mielenkiintoisimmista nuorista tuottajista.

Viime kuukausina muiden artistien taustalla työskennellyt Victor on nyt julkaissut toisen singlensä nimeltä Blessed. Kappaleessa on mukana Dauda Koroma, mutta tällä kertaa myös tuottajaa itseään kuullaan mikissä.

– Tää biisi kertoo siit et mä tajuun kuinka kiitollinen pitäis olla ja kuinka etuoikeutettu mä oon et asun Suomessa. Mul on joka päivä varma leipä pöydällä, pääsen kouluttautumaan, mun ei tarvii pelkää. Tää kaikki vaan kertoo siit et mä oon ihan hemmetin blessed. Tää me yritettiin sujuttaa tämmöseen niin sanottuun huudibängeriin, Victor kommentoi.

Vuosi 2018 alkaa olla aika lailla paketissa ja tulokkaalla onkin jo paljon suunnitelmia ensi vuodelle. Ensi vuonna hän on kaavaillut julkaisevansa yhden pienimuotoisemman EP:n ohella toisen kokopitkän levyn.

– Ois myös supersiistiä tuottaa jollekin artistille kokonaan ite joku EP, muun muassa Kevin Tandua tuottanut Victor lisää."